top of page
Search

M3 Tema 4 WorkFlow

Updated: Nov 5, 2022






PASUL 1. CAPTURAREA FOTOGRAFIILOR

Am ridicat camera telefonului la începutul unei sesiuni, primii pași ai fluxului de lucru includ verificarea dacă obiectivul este curat, iar camera care are suficientă capacitate de stocare pentru numărul de fotografii pe care intenționați să le fotografiați, iar toate setările sunt așa cum doriți unde trebuia sa fac o poza la mana stanga si sa o editez in Photoshop intr-un fisier de Width 5cm Height 5 cm iar Resolutia de 100.

PASUL 2. EDITAREA FOTOGRAFIILOR

Când o fotografie este într-un format digital, o puteți edita sau manipula intr-un program de editare foto. În unele cazuri, îmbunătățiți o imagine prin eliminarea sau reducerea defectelor acesteia, ajustându-i tonurile, culorile și claritatea precum am făcut și eu în imaginea de mai sus . In alte cazuri, ajustați o imagine pentru un anumit scop, poate pentru a o micșora pentru e-mail sau postare pe un site Web. Cele mai recente programe precum Apple Aperture și Lightroom de la Adobe fac îmbunătățirea mult mai ușoară a imaginilor, iar toate modificările sunt nedistructive, astfel încât să poată fi anulate în orice moment

PASUL 3. ÎMPĂRȚIREA FOTOGRAFIILOR

Odată ce imaginea este așa cum dorești, veți descoperi că există multe moduri

pentru a-l afișa și partaja. Acestea includ imprimarea (pe aproape orice de la

hârtie de artă la căni de cafea), inserând-o într-un document, postând-o pe o fotografie

partajarea unui site Web sau a unui blog, trimiterea prin e-mail, inclusiv într-o carte tipărită sau a prezentare de diapozitive care se redă pe un DVD player conectat la televizor sau la o unitate DVD un computer sau afișarea acestuia într-o ramă foto digitală.

Pasul 4 Partajarea Fotografiei

Când vrei să trimiți o poza mai departe sunt mai multe aplicatii prin care o poti trimitprecum Email Messenger, Whatsapp etc.

PASUL 5 ARHIVAREA ȘI COPIA DE SUPRIMARE A FOTOGRAFIILOR

Daca vrei să salvezi o fotografie importantă pe care nu doresti să o pierzi, o poți transfera pe PC dupa care am pus poza pe site-ul Wixsite.

50 views0 comments

Recent Posts

See All

M3 Tema 9 Utilizarea resurselor

Un număr tot mai mare de cercetări explorează metode noi de încorporare a roboților industriali în fabricarea digitală și asamblarea...

Comentários


bottom of page