top of page
Search

M3 Tema 08 - joi

Updated: Nov 10, 2023



În parcul acesta natura și arhitectura se ascund după un nor cenușiu, unde oamenii își petrec timpul în aer liber după o zi normală de toamnă, unde copiii care privesc uimiți pe fereastră la frunzele copacilor cum își preschimba culoarea într-un portocaliu deschis acesta fiind primul simbol al toamnei.

În pauza copiii au început să iasă în curtea școlii unde au zărit din depărtare curcubeul

care avea culori vii acestea fiind adesea folosite în artă. Acesta însă este un element cotidian, curcubeul fiind un fenomen optic și atmosferic care se manifestă prin apariția pe cer a unui spectru de forma unui arc colorat în culorile roșu, oranj, galben, verde,

albastru, indigo și violet atunci când lumina soarelui se reflectă în picăturile de apă în atmosferă.

Fiecare anotimp în sine este atât de frumos, iar în parc este atât de liniște unde frunzele copacilor cad iar păsările își găsesc un loc în care să stea pentru trecerea iernii în crengile goale ale copacilor, unde oamenii scapă de agitația vieții de zi cu zi găsindu-se pe ei însuși.

Acest parc este unul de poveste în care natura și arhitectura se împletesc cu arta, unde toamna își face apariția în culori vii pline de bucurie și speranță.

19 views0 comments

Recent Posts

See All

M3 Tema 9 Utilizarea resurselor

Un număr tot mai mare de cercetări explorează metode noi de încorporare a roboților industriali în fabricarea digitală și asamblarea...

Commentaires


bottom of page