top of page
Search

M2 Tema 34 iCast

AnyCast M9 Plus, Miracast TV Dongle DLNA AirPlay Pentru Smart TV , Smartphone





Receiverul AnyCast M9Plus, proiecteaza imaginea de pe telefon, tableta sau laptop pe ecranul televizorului. Pentru a utiliza dispozitivul este necesar sa il conectati la un port USB al televizorului prin cablul inclus in pachet, apoi sa-l introduceti intr-o intrare HDMI a televizorului, prin mufa HDMI incorporata.




Miracast este un protocol care ne ajuta sa afisam pe ecranul televizorului fara cabluri, exact ce vedem pe ecranul telefonului sau laptopului, un fel de HDMI Wireless.


Pentru a putea folosi miracast avem nevoie de un telefon care suporta screen mirroring (jelly Bean sau KitKat), mai exact care are sistemul de operare si hardware-ul necesar pentru asa ceva, in afara de telefon avem nevoie si de un televizor compatibil Miracast.


Conexiunea intre dispozitive se face prin WiFi Direct (nu prin reteaua locala), asta inseamna ca nu trebuie neaparat sa aveti un router pentru ca oricum conexiunea se face direct intre transmiter (telefon) si reciver (tv cu miracast sau mini pc conectat la tv).


Ca sa simplificam totul, Miracast are misiunea sa trimita semnalul video afisat pe ecranul telefonului sau al laptopului, direct la receptor. Sunt niste instructiuni software care preiau semnalul acela, il comprima, il impacheteaza si-l trimite spre receptor prin WiFi Direct (nu prin router), acest flux rezultat ajunge la (televizor sau MiniPC conectat la televizor), aici fluxul este afisat pe ecran in timp real (aproape). Acum bineinteles, pe unele dispozitive va functiona mai bine iar pe altele mai prost, depinde de compatibilitate si de puterea telefonul sau a laptoplui.


Cu siguranta in timp se vor finisa instructiunile, se va imbunatati hardware-ul si se va micsora lag-ul, poate vom avea un chip exclusiv pentru Miracast, care ulterior va putea fi folosit si pentru streaming, video encoding / decoding, arhivare…… Cu toate astea Miracast este o functie utila care uneori ne poate ajuta sa savuram continutul multimedia pe ecrane mai mari fara cabluri.


- suporta sistemele de operare Android, iOS, Mac, Windows;


Cerințe hardware minime

CPU: Intel Core i3 sau mai nou

Memorie: 2 GB RAM



Cerințe hardware recomandate

CPU: Intel Core i3 sau mai nou

Memorie: 4 GB RAM

Un adaptor Bluetooth 4 sau mai nou pentru descoperirea Bluetooth AirPlay.


Cerințe de sistem pentru funcționalitatea Miracast

Miracast vă permite să transmiteți în flux de pe dispozitive Android sau Windows pe computer. Vă rugăm să rețineți că capabilitățile Miracast pot fi activate numai pe PC/tablete bazate pe Windows 10 .


În plus, aveți nevoie și de:


AirServer Windows 10 Desktop Edition.


Windows 10 build 1709 sau o versiune ulterioară (Windows 10 build 1809 sau o versiune ulterioară este recomandată).

Un adaptor Wi-Fi sau un adaptor WiFi cu cel puțin drivere NDIS 6.3 și Windows Display Driver Model (WDDM) 1.3 sau mai nou.

Un adaptor grafic compatibil Miracast.


For more minim req press here

12 views0 comments

Recent Posts

See All

M3 Tema 9 Utilizarea resurselor

Un număr tot mai mare de cercetări explorează metode noi de încorporare a roboților industriali în fabricarea digitală și asamblarea...

Comments


bottom of page