top of page
Search

M1 Tema 7

O idee care ar ajuta la realizarea atestatului ai putea folosi video tururi și seturi de poze în caz că ești în locul în care dorești să îi faci reclamă. Folosirea de texte detaliate pentru a convinge.

Produsul turistic nu poate fi testat în avans, de aceea are nevoie de foartă multă descriere, iar în plus este nevoie de niște creativitatea scriitorească pentru a compune texte convingătoare sau atrăgătoare.

Această idee poate fi aplicată și în atestatul nostru prin desrierea locului pe care îl reprezinți cu texte atrăgătoare, detaliate, statistici, cât și prețul de intrare pentru fiecare persoană în parte deoarece prețul diferă de la adult la copil etc.

Eu am avut de prezentat o destinație pitorească din țara noastră România, iar prin sutele de exemple am ajuns să aleg Castelul Corvinelor deoarece este o destinație care nu este așa de populară iar de accea eu vreau să o prezint lumii.


6 views0 comments

Recent Posts

See All

M3 Tema 9 Utilizarea resurselor

Un număr tot mai mare de cercetări explorează metode noi de încorporare a roboților industriali în fabricarea digitală și asamblarea...

Comments


bottom of page