top of page
Search

Language Please!

Updated: Feb 7, 2023

Deși o mulțime de oameni știu schimba limba tastaturii în Windows 10 este foarte importantă pentru mulți utilizatori care poate își doresc un șablon de tastatură confortabil:

- pentru a adăuga o nouă limbă în sistem trebuie să intrăm în Setări la opțiunea Oră și limbă ca în imaginea de mai jos


- după veți apăsa pe fila Limbă, iar în dreapta vei căuta limba pe care ți-o dorești


- se va deschide o listă cu toate limbile disponibile în sistemul de operare deși poate dura până vei găsi limba pe care o dorești.

- după cum puteți vedea în imaginea de mai jos pentru a găsi mai ușor limba de care avem nevoie putem căuta în bara de căutare, în cazul nostru este Româna


- poate dura puțin ca tastatura să fie instalată

- poți apăsa pe butonul de eliminare dacă dorești ca limba să fie ștearsă


- pentru mai multe alternative, apăsați pe butonul "Adăugați o tastatură"



- asta deschide o fereastră care afișează mai multe alternative pentru limba ta


- pentru a comuta între limbi putem apăsa tasta Windows + Spațiu sau apăsați pe bara de limbă ca în imaginea de mai jos.


sursa aici


Deși Windows a anunțat acum câțiva ani nu va mai exista un nou sistem de operare, lumea spunea că în zilele noastre Window 10 a devenit demodat. În 2021 Apple și multe alte sisteme de operare arătau mult mai bine decât Windows 10 fiind mai moderne și mai populare.

Așa că Windows a decis să facă un nou design la Windows schimbându-i chiar și numele în Windows 11 care a fost lansat în 5 octombrie 2021.

Multă lume vorbea despre Windows 11 cu o grămadă de păreri de pe Youtube, Instagram etc, și de asemenea păreri dacă să instalăm Windows 11 sau nu.

La doar o săptămână după prezentarea principală a lui Nadella, Microsoft a început să trimită invitații pentru un eveniment dedicat Windows Media ce urma să aibă loc pe 24 iunie 2021.

30 views0 comments

Recent Posts

See All

M3 Tema 9 Utilizarea resurselor

Un număr tot mai mare de cercetări explorează metode noi de încorporare a roboților industriali în fabricarea digitală și asamblarea...

Commentaires


bottom of page